top of page

Over mij

Even voorstellen... mijn naam is Jessica de Boer en ik ben professioneel zangeres en zangdocente. In 2019 studeerde ik met honors af aan de jazz & pop afdeling van het Utrechts Conservatorium.

Zangdocente

Over de jaren heb ik bij verschillende muziekscholen gewerkt en lesgegeven aan jong en oud. Veelal privéles, maar ook geregeld duo's en groepen. Daarnaast heb ik verscheidene mensen begeleid met hun auditie voor een muziekopleiding.

Ik beperk me niet tot één muziekstijl, ik houd van van alles, van jazz tot pop, van soul tot wereldmuziek. Ik zie er naar uit om met jou jouw stijl te ontdekken!

 

Zangeres

Vanaf jonge leeftijd zong ik en trad ik op. Ik groeide op met gospel en pop, maar op het conservatorium kwam daar de liefde voor jazz bij. Vanuit de wens om zelf muziek te schrijven en ermee op te treden, richtte ik het Jessica de Boer Quintet op - mijn jazz band. In 2022 kwam mijn debuut album Grow uit bij het label Challenge Records. Hiernaast heb ik altijd in uiteenlopende formaties gezongen met verschillende stijlen. Duo's, trio's, een Top2000 band... noem maar op.

 

Mijn diverse muzikale interesses brachten me op zowel kleine als grote podia, van café’s, theaters en bruiloften, tot Tivoli Vredenburg en North Sea Jazz. Ook heb ik een half jaar in Sydney gewoond om de muziekscene daar te proeven.

bottom of page