top of page

Reviews

"In de aanloop naar een optreden van onze band voor vrienden en familie heeft Jessica mij geweldig geholpen met mijn zang. Ik ben amateur en zeker geen geweldige zanger maar zij inspireerde en gaf goede tips en oefeningen om er het maximale uit te halen. Dat heeft mij geholpen. Ze heeft veel ervaring, zingt zelf prachtig en is bovendien gezellig."

- Sander Honingh 

"Een paar jaar heb ik met veel plezier zangles gevolgd bij Jessica! Ze heeft me niet alleen qua techniek veel geleerd, maar het was ook altijd heerlijk ontspannend. Begeleid worden door de piano en helemaal opgaan in de muziek. Dank voor alle fijne lessen!"

- Anne Bonthuis

"Al een paar jaar heb ik met veel plezier zangles bij Jessica. Door haar lessen heb ik meer zelfvertrouwen gekregen tijdens het zingen en door gebruik van verschillende technieken heb ik al veel mogen leren. Jessica stelt me ook altijd op m’n gemak en er is ruimte voor humor, waardoor ik altijd met veel plezier naar haar toe ga!"

- Fien Scholten

"Met de zanglessen bij Jessica heb ik het plezier in het zingen weer teruggevonden. Ze denkt met je mee, sluit aan bij waar jouw behoefte ligt en inspireert je met haar muzikale ideeën. Soms ga ik met een vol hoofd vanuit een werkdag naar de les toe en loop ik met meer energie en een glimlach op mijn gezicht naar buiten. Dank Jessica!"

- Kris Stroeken

bottom of page